Everybody Loves Somebody 2017 Film Online Subtitrat Romana HD 720p | Filme Online 2017 Gratis Subtitrate in limba Romana

Filme Online 2017 Gratis Subtitrate in limba Romana

Everybody Loves Somebody (2017)

0
(High Quality)

Everybody Loves Somebody 2017 Film Online Subtitrat Romana

La suprafață, Clara Barron pare să aibă totul: un loc de muncă ca OB-GYN; o casă mare în Los Angeles; și o familie iubitoare. Dar singurul lucru pe care Clara nu l-a descoperit in viata ei este sentimentul de dragoste. Presati de o nunta de familie în Mexic, Clara cere unui coleg să pozeze ca prietenul ei pentru festivitatea din week-end, – doar pentru a fi luat prin surprindere atunci de iubitul ei din trecut- (și favorit de familie) care se arată brusc după ce a disparut din viața ei complet . Acesta se numeste Torn, iar Clara trebuie să decidă între a merge înapoi la trecut sau deschide inima spre noi posibilități și neașteptate.Este o decizie foarte grea dar in final va face ceea ce este corect.Filmul e o comedie buna, plina de momente care-ti vor delecta umorul la maxim.

Everybody Loves Somebody 2017 nu este disponibil momentan, acesta urmeaza sa apara pe data de 14.02.2017, pana atunci puteti viziona trailer-ul filmului.

Everybody Loves Somebody Online Subtitrat HD 720p

Share Button
COMMENTS