O poveste de iubire Episodul 10 Online Subtitrat | Filme Online 2017 Gratis Subtitrate in limba Romana

Filme Online 2017 Gratis Subtitrate in limba Romana

O poveste de iubire Episodul 10

1
(High Quality)

O poveste de iubire Episodul 10 Online Subtitrat


Serialul turcesc este difuzat de catre Happy Channel, la ora 20:00 de luni pana vineri. Titlul original este „Bir Ask Hikayesi”, cunoscut si sub numele de „Love Story”.

Serialul ne descrie iubirea care se leaga intre Korkut Ali si Ceylan German. Ceylan aduce iubire si speranta in viata lui Korkut, dupa sperantele naruite si dezamagirile inlantuite prin care a trecut prin viata. Personajele principale traiesc o dragoste emotionanta, totodata insa o drama puternica.
Korkut este un tanar frumos i carismatic de origine turca, cu o poveste dramatica. Dupa ce a fost abandonat de parinti cand era mic, a fost adoptat de o alta familie, după care a fost abandonat din nou.
Ceylan este o tanara frumoasa, care locuieste in Istanbul si lucreaza ca fashion designer pentru un cantaret celebru, Tolga (Yamaç Telli), de care este indragostita, însă sentimentele nu îi sunt impartasite.
Povestea este despre puterea iubirii pure, a romantismului, furiei, sperantei si sentimentele de tradare pe care le traieste Korkut cand afla ca mama si fratele sau traiesc o viata de lux in Istanbul.

Ceylan si Korkut se indragostesc unul de altul, dar va putea Korkut sa-i uite trecutul? Se va razbuna pe mama si fratele lui? Va reusi oare Ceylan sa ii schimbe viata cu totul?

O poveste de iubire (Bir Ask Hikayesi) Episodul 10 Online Subtitrat in Romana

Share Button
COMMENTS